HB Ostrov popáté českými šampióny!

Je dobojováno! HB Ostrov Havlíčkův Brod uspěl i ve druhém utkání finále play-off české Extraligy, tentokrát doma porazil SKST Cheb 3:0 a finálovou sérii ovládl 2:0 na zápasy. Stolní tenisté HB Ostrov tak obhájili mistrovský titul z loňské sezony, do sbírky havlíčkobrodského klubu přidali již pátý pohár pro mistry České republiky ve stolním tenisu.
Extraliga mužů 2021/2022, F2, čt 19.5.2022
HB Ostrov
Cheb
3:0
Tomáš TREGLER - David REITŠPIES 3:1 (9,-4,8,9)
Michal OBEŠLO - Antonín GAVLAS 3:2 (-9,7,-7,9,8)
Dmitrij PROKOPCOV - Stanislav KUČERA 3:0 (4,7,4)
Sestava HB Ostrov: Tregler Tomáš, Obešlo Michal, Prokopcov Dmitrij
Sestava Cheb: Reitšpies David, Gavlast Antonín, Kučera Stanislav

Druhou bitvu o český extraligový trůn začali lépe havlíčkobrodští stolní tenisté, kteří v zaplněném Kulturním domě Ostrov navázali na vydřeně vítězství 3:2 v Chebu. Důležitý první bod domácího týmu vybojoval Tomáš Tregler, jenž přehrál chebskou jedničku Davida Reitšpiese ve čtyřech setech.


Náskok obhájce titulu navýšil Michal Obešlo. Dosud neporažený hráč v play-off sice s Antonínem Gavlasem dvakrát prohrával, ale díky své nezměrné bojovnosti dotáhl zápas od pátého setu.


V jeho závěru se propracoval ke čtyřem mečbolům, druhý v pořadí pak proměnil v druhý bod HB Ostrov. To již Ostrov bouřil. Dmitrij Prokopcov skvělé utkání uzavřel. Obranáře Stanislava Kučeru porazil bez problémů 3:0 a pátý titul českých šampiónů pro HB Ostrov byl na světě! na Ostrově sa začalo slavit.


Na záznam z celého finále můžete sledovat zde:


Fotogalerie

Moderní tréninkový komplex

Vyzkoušejte si jedny z nejlepších podmínek pro trénování v celé střední Evropě.

+420 606 705 889

Poptávka pronájmu