Úspěšný začátek vyřazovacích bojů

Naši tenisté vstoupili do bojů o titul mistrů České republiky v soutěži družstev vítězně. Svěřenci trenéra Bohumila Vožického v prvním utkání play-off české Extraligy vyhráli v domácí Birell Aréně nad SKST Stavoimpex Hodonín 3:1. Série s letošním extraligovým nováčkem bude pokračovat ve čtvrtek 8. dubna od 17:00 hodin v Hodoníně.
Extraliga mužů 2020/2021 , ČF1, út 6.4.2021, BIRELL ARÉNA
HB Ostrov
Hodonín
3:1
Tomáš Tregler - Michal Kadlček 3:0 (9,5,5)
Dmitrij Prokopcov - Patrik Klos 2:3 (-4,9,6,-10,-7)
Michal Obešlo - Štěpán Brhel 3:0 (6,8,4)
Tomáš Tregler - Patrik Klos 3:0 (11,4,8)
Sestava HB Ostrov: Tregler Tomáš, Prokopcov Dmitrij, Obešlo Michal
Sestava Hodonín: Kadlček Michal, Klos Patrik, Brhel Štěpán
Rozhodčí: Iva Vondrová - Petr Švec

I třetí utkání havlíčkobrodských stolních tenistů s Hodonínem v této sezoně skončilo výhrou favorizovaného celku HB Ostrov. V úvodní dvouhře si Tomáš Tregler s přehledem poradil ve třech setech s Michalem Kadlčkem.

Pak ale přišla obrovská bitva mezi Dmitrijem Prokopcovem a Patrikem Klosem. Hodonínská jednička hodně zlobila, přesto měl zkušený domácí hráč blízko k vítězství. Ve čtvrté sadě však za stavu 10:9 neproměnil mečbol a v rozhodujícím setu už měl navrch jeho soupeř. Bylo srovnáno na 1:1.

Na trojce hodonínského celku se místo Ukrajince Timofejeva představil český kadetský reprezentant Štěpán Brhel. V utkání s Michalem Obešlem měl několik pěkných momentů, nicméně zkušený a v pohodě hrající Michal Obešlo si zápas pohlídal a vyhrál hladce 3:0.

Poté podruhé nastoupili Tomáš Tregler a Patrik Klos. Tento souboj rozhodly koncovky prvního a třetího setu. Tregler je obě vyhrál a zpečetil tak vítězství HB Ostrov nad Hodonínem v poměru 3:1.




Hodnocení utkání:


Fotogalerie

Moderní tréninkový komplex

Vyzkoušejte si jedny z nejlepších podmínek pro trénování v celé střední Evropě.

+420 606 705 889

Poptávka pronájmu