Výhra 3:0 nad Ostravou, teď přijde Liga mistrů

Čtyři zápasy 7. kola měla na programu Extraliga mužů ve stolním tenisu. Obhájce mistrovského titulu, HB Ostrov Havlíčkův Brod, v domácí Birell Aréně zdolal celek TJ Ostrava KST hladce 3:0 a udržel si v průběžné tabulce první místo o skóre před SKST Cheb. Oba týmy v sedmi odehraných kolech nasbíraly shodně 19 bodů.
Extraliga mužů 2022/2023, 7. kolo, pá 11.11.2022
HB Ostrov
TJ Ostrava
3:0
Tomáš TREGLER – Ondřej KVĚTON 3:2 (-8,7,5,-7,9)
Pavel ŠIRUČEK – Patrik Klos 3:0 (7,4,9)
Tomáš MARTINKO – Radim Morávek 3:0 (5,6,4)

Partii úřadujících mistrů s celkem TJ Ostrava KST otevřel souboj Tomáše Treglera s mladým Ondřejem Květonem, který je členem Akademie stolního tenisu HB Ostrov Havlíčkův Brod. Oba borci se velmi dobře znají a na průběhu utkání to bylo znát. Český juniorský reprezentant svého zkušeného soupeře hodně trápil. O vítězi vyrovnaného duelu nakonec rozhodla až pátá sada, kterou ovládl Tomáš Tregler. Další dvě dvouhry již byly hladkou záležitostí stolních tenistů HB Ostrov. Nejprve Pavel Širuček porazil Patrika Klose 3:0, poté odchovanec ostravského klubu Tomáš Martinko vyprovodil od stolu Radima Morávka rovněž ve třech setech.


Příští týden čeká na stolní tenisty HB Ostrov start v prestižní Lize mistrů. V úterý 15. listopadu se český šampion utká s nejlepším polským celkem Bogorií Grodzisk Mazowiecki, ve čtvrtek 17. listopadu se v Kulturním domě Ostrov představí hvězdná Borussie Düsseldorf. Oba zápasy Ligy mistrů mají začátek v 18:00 hodin a slibují špičkový stolní tenis!



Fotogalerie

Moderní tréninkový komplex

Vyzkoušejte si jedny z nejlepších podmínek pro trénování v celé střední Evropě.

+420 606 705 889

Poptávka pronájmu