Skvělé představení Michala Obešla, velký dík patří fanouškům HB Ostrov!

Stolní tenisté HB Ostrov udělali další důležitý krok v cestě za obhajobou mistrovského titulu. Ve čtvrtek večer vydřeli v Kulturním centru Svoboda výhru 3:2 nad SKST Cheb a ve finálové sérii play-off české Extraligy se ujali vedení 1:0. Hrdinou utkání byl Michal Obešlo, jeho dva body byly rozhodující. Liberecký rodák nejprve zápas pro HB Ostrov skvěle rozehrál, když v úvodní dvouhře získal důležitý první bod v souboji s Davidem Reitšpiesem. Galapředstavení Michala Obešla, který v play-off ještě neprohrál, pokračovalo za stavu 2:2. V rozhodující bitvě po excelentním výkonu zpečetil vítězství svého týmu, když ve třech setech přehrál Antonína Gavlase. Na trojce se bodově prosadil Dmitrij Prokopcov, jenž zlomil odpor obranáře Stanislava Kučeru v páté sadě a přispěl tak k úvodní výhře HB Ostrov ve finálové sérii české Extraligy.
Extraliga mužů 2021/2022, F1, čt 12.5.2022
Cheb
HB Ostrov
2:3

Zápas v zaplněném Kulturním centru Svoboda přinesl vynikající stolní tenis a také plno dramatických okamžiků. Smolný den si tentokrát vybral Tomáš Tregler, kterého zradily koncovky. V utkání s Davidem Reitšpiesem mohl hned několikrát celý zápas rozhodnout ve prospěch HB Ostrov. Své mečboly však neproměnil. Naštěstí tým podrželi jeho zkušení spoluhráči, a v tom je síla obhájce mistrovského titulu. Havlíčkobrodští mušketýři tak vkročili do finále Extraligy úspěšně a již příští čtvrtek 19. května se mohou v případě vítězství v domácí hale KD Ostrov radovat z dalšího titulu, již pátého v historii klubu.


Stolní tenisté HB Ostrov se opět mohli spolehnout na své věrné fanoušky. Na západ Čech jich dorazilo na tři desítky a v hledišti byli znát. Ač v menšině, své hlasivky nešetřili a vehementně hnali své borce za vítězstvím. Důležitá výhra 3:2 je i jejich velkou zásluho.
Už teď se můžeme všichni těšit na druhé dějství finálové sérii play-off české Extraligy, které bude na programu ve čtvrtek 19. května od 18:00 hodin v Kulturním domě Ostrov (POZOR! Aktuální změna herny!) v Havlíčkově Brodě. O utkání je obrovský zájem. Nenechte si špičkový stolní tenis z Havlíčkova Brodu ujít

Moderní tréninkový komplex

Vyzkoušejte si jedny z nejlepších podmínek pro trénování v celé střední Evropě.

+420 606 705 889

Poptávka pronájmu