Dobyli jsme pražskou Kotlářku!

Návrat Vožického zkušené ekipy na pražskou Kotlářku byl velkolepý. Stolní tenisté HB Ostrov Havlíčkův Brod v přímém souboji o druhé místo v extraligové tabulce zdolali El Niňo po devadesáti minutách hladce 3:0 a posunuli se hned za dosavadního lídra české nejvyšší soutěže SKST Cheb.
Extraliga mužů 2021/2022, 16. kolo, čt 24.2.2022
El Niňo
HB Ostrov
0:3
Jiří VRÁBLÍK - Dmitrij PROKOPCOV 0:3 (-8,-7,-9)
Jakub ZELINKA - Tomáš TREGLER 1:3 (-5,-9,4,-3)
František ONDERKA – Michal OBEŠLO 1:3 (-5,9,-8,-8)
Sestava El Niňo: Vráblík Jiří, Zelinka Jakub, Onderka František
Sestava HB Ostrov: Prokopcov Dmitrij, Tregler Tomáš, Obešlo Michal

Takový průběh šlágru 16. kola české Extraligy asi čekal málokdo. HB Ostrov se na pražské Kotlářce představil ve výborném světle.
Hned v úvodní dvouhře Dmitrij Prokopcov přehrál domácí jedničku ve třech setech, což El Niňu viditelně sebralo vítr z plachet.

Na úvodní bod havlíčkobrodského týmu zdárně navázal Tomáš Tregler, jenž s výjimkou druhé sady v souboji s mladým Slovákem Jakubem Zelinkou dominoval.

Za stavu 0:2 se snažil zastavit rozjetý havlíčkobrodský expres František Onderka. V utkání s Michalem Obešlem sice vyhrál druhou sadu 11:9, ale víc už mu zkušený borec HB Ostrov nepovolil.

Partie dvou posledních českých šampiónů tak skončila až nečekaně rychle, obhájci mistrovského titulu za devadesát minut zvítězili nad pražským El Niněm 3:0 a usadili se na druhé příčce extraligové tabulky.

Fotogalerie

Moderní tréninkový komplex

Vyzkoušejte si jedny z nejlepších podmínek pro trénování v celé střední Evropě.

+420 606 705 889

Poptávka pronájmu