KT Praha jsme porazili hladce 3:0

Stolní tenisté HB Ostrov Havlíčkův Brod v dnešním utkání 15. kola české Extraligy splnili roli favorita a v domácí Birell Aréně porazili tým KT Praha 3:0. Hosté nastoupili ve stejném složení jako v podzimním utkání v Praze, tedy bez Tomáše Pavelky. Ve vršovické herně to byl poměrně vyrovnaný zápas, který obhájci mistrovského titulu vyhráli těsně 3:2. Jenže dnes to byl jiný příběh. HB Ostrov jasně dominoval a svého soupeře přehrál za necelých pětasedmdesát minut hladce 3:0.
Extraliga mužů 2021/2022, 15. kolo, pá 18.2.2022, BIRELL ARÉNA, Havlíčkův Brod
HB Ostrov
KT Praha
3:0
Tomáš TREGLER – Martin OLEJNÍK 3:0 (7,7,7)
Dmitrij PROKOPCOV – Martin KOBLÍŽEK 3:0 (9,8,8)
Radek SKÁLA – Jakub SLAPNIČKA 3:1 (9,-9,7,5)
Sestava HB Ostrov: Tregler Tomáš, Prokopcov Dmitrij, Skála Radek
Sestava KT Praha: Olejník Martin, Koblížek Martin, Slapnička Jakub

Cestu HB Ostrov za šestou výhrou v řadě načal Tomáš TREGLE, jenž v souboji jedniček obou týmu jasně ve třech setech přehrál Martina Olejníky. Vedení HB Ostrov vzápětí navýšil Dmitrij PROKOPCO. Ani on nepovolil svému soupeři, Martinu Koblížkovi, uhrát jednu sadu. Následoval “bratrovražedný boj“ mezi Radkem Skálou a Jakubem Slapničko, který za KT Praha hraje na střídavý start. A byla to nakonec nejvyrovnanější partie dnešního střetnutí. Úspěšnější v ní byl nakonec Radek SKÁLA, který zpečetil vítězství havlíčkobrodského týmu v poměru 3:0.


V dalším extraligovém kole čeká na stolní tenisty HB Ostrov další tým z hlavního města. Ve čtvrtek 24. února havlíčkobrodský celek představí v televizním utkání na pražské Kotlářce proti domácímu El Niňu. Půjde o přímý souboj o druhé místo v tabulce. A můžete u toho být i vy. HB Ostrov totiž pořádá na tento atraktivní duel dvou posledních šampionů zájezd – informace na telefonním čísle: 731 182 919!!!


To nejlepší ze zápasu najdete v následujícím videu:

Fotogalerie

Moderní tréninkový komplex

Vyzkoušejte si jedny z nejlepších podmínek pro trénování v celé střední Evropě.

+420 606 705 889

Poptávka pronájmu