Sedmnácté vítězství v řadě!

Naši tenisté zvítězili v 17. kole české Extraligy nad Sokolem PP Hradec Králové hladce 3:1. Svěřenci trenéra Bohumila Vožického nezaváhali ani v sedmnáctém po sobě jdoucím utkání a stále vévodí extraligové tabulce bez ztráty jediného bodu.
Extraliga mužů 2020/2021 , 17. kolo, pá 12.3.2021
HB Ostrov
Sokol Hr. Králové
3:1
Tomáš Tregler – Jan Mokrejš 3:0 (5,6,4)
Dmitrij Prokopcov – Vlastimil Buben 3:2 (6,4,-6,-8,13)
Radek Skála – Jakub Crha 0:3 (-6,-13,-8)
Tomáš Tregler - Vlastimil Buben 3:0 (4,10,7)
Sestava HB Ostrov: Tregler Tomáš, Prokopcov Dmitrij, Skála Radek
Sestava Sokol Hr. Králové: Mokrejš Jan, Buben Vlastimil, Crha Jakub
Rozhodčí: Iva Vondrová - Miloslav Kotil

Úvodní dvouhra byla zcela v režii Tomáše Treglera, který přehrál Jana Mokrejše jasně ve třech setech. Následující duel byl podstatně vyrovnanější, i když to zpočátku tak nevypadalo. Dmitrij Prokopco totiž v souboji s Vlastimilem Bubnem vyhrál hladce dvě sady. Jenže šikovný královéhradecký “leváček“ postupně srovnal krok a dotáhl zápas do pátého setu. V rozhodujícím dějství dokonce vedl 5:1 a 7:4, ale v dramatické koncovce se radoval zkušený Prokopcov. Hosté snížili, když na trojce “schovaný“ Jakub Crha vyhrál 3:0 nad Radkem Skálo. Sedmnácté vítězství favorizovaného HB Ostrov v řadě pak zpečetil svým druhým bodem v utkání Tomáš Tregler. I k výhře nad Vlastimilem Bubnem mu stačily jen tři sety.

Příští pátek 19. března čeká HB Ostrov závěrečný a zřejmě i nejtěžší zápas základní části soutěže. Představí se v Ostravě v souboji s týmem Petra Korbela TTC ENFIREEX Ostrava.

Na celý zápas se můžete podívat zde:

Pozápasové hodnocení:


Fotogalerie

Moderní tréninkový komplex

Vyzkoušejte si jedny z nejlepších podmínek pro trénování v celé střední Evropě.

+420 606 705 889

Poptávka pronájmu